Hof van Appel

Hof van Appel, Ruimte van Zijn. Eén flits van inzicht, in 2005, bracht ons er toe om de boerderij met grond en opstallen te kopen. Eén moment waarin de potentie van het geheel zichtbaar was. In latere jaren hebben we vaak gedacht dat het een vlaag van verstandverbijstering moet zijn geweest.
Nu zijn we alleen nog maar blij met de genomen beslissing. De gewenste sfeer van ruimte en rust is gecreëerd, zoals op de foto’s op deze site te zien is. Voor ieder die nieuwsgierig is naar de tussenperiode zijn er fotoboeken en verhalen en is er het blog www.hofvanappel.nl waar het proces van het duurzaam en ecologisch verbouwen van het ‘Passief Kantoor’  te volgen is.

In deze drukbevolkte wereld is een enclave van rust en ruimte geen overbodige luxe. Met de Hof van Appel bieden we dit graag aan:

    • Voor, tijdens of na individuele coaching kan er op het terrein rondgelopen worden, of is er de mogelijkheid om wat tot rust te komen aan de vijver
    • Er is ruimte om met een groep te vergaderen of een mediation (mijn man, Peter van der Lugt, is mediator) te hebben in het kleine kantoor. In het grote kantoor werk ik met groepen tot ca. 15 mensen in een training of een teamcoaching.