Training: Grip op de waan van de dag

Herken je dit:

  • Een mailbox die voor een groot deel bepaalt wat je met je tijd doet
  • Moeite hebben om alles bij te houden
  • Onzeker zijn over de toekomst
  • Gevoel van machteloosheid en achter de zaken aan lopen
  • Switchen van zeer betrokken zijn in je werk naar onverschilligheid

Als je dit herkent, heeft de waan van de dag je te pakken gekregen. Op zich niet zo verwonderlijk, want we leven in een hectische tijd. Alles gaat steeds sneller, er is een grote maatschappelijke onrust en het is onzeker wat de toekomst gaat brengen. Onze mind probeert in moeilijke tijden veelal controle te krijgen. Maar op de waan van de dag ís geen controle te krijgen. De enige uitweg is om meer grip op jezelf te krijgen. En dat is lastig, want daar steekt diezelfde mind een stokje voor: onze patronen houden onszelf tegen.

Om mensen te ondersteunen in deze lastige tijd heb ik de training Grip op de Waan van de Dag ontwikkeld. Inmiddels zijn er twee groepen mee aan de slag gegaan en het is uitermate bevredigend om te zien hoe deelnemers daadwerkelijk meer grip op zichzelf weten te ontwikkelen en daardoor beter in staat zijn om het leven in deze lastige tijd te leven.

Het traject ‘Grip op de waan van de dag’ bestaat uit 3 individuele coachgesprekken en 6 dagdelen groepstraining. Door deze combinatie is het mogelijk om in korte tijd veel inzicht te vergaren, oefeningen te doen en persoonlijk diepgaand te kijken naar de eigen patronen. Alle informatie over de training vind je als je  hier de brochure download (pdf)

 

 

Incompany of open

Het grote voordeel van incompany werken is de ‘buddy-factor’: mensen komen elkaar tegen op het werk en herinneren elkaar steeds weer waar het om gaat.
Uiteraard wordt bij de intake gekeken of er voldoende veiligheid aanwezig is; het is meestal niet mogelijk om bijvoorbeeld een leidinggevende en een medewerker bij elkaar in de groep te hebben.

Open inschrijving
Om het voor mensen in kleinere bedrijven en individuen ook mogelijk te maken dit traject te volgen, is er een ‘open inschrijving’. Deze training vindt plaats in de mooie locatie Hof van Appel in Nijkerk. Bij interesse graag mailen naar info@annedevette.nl

Kosten
Inclusief materiaal en verblijfkosten (lunch eerste dag) kost het traject:
Voor zakelijke deelnemers € 1.395,00 ex BTW
Voor particulieren en ZZP-ers € 750,00 ex BTW