Menu Sluiten

Anne de Vette (1954)

Sinds 1984 geef ik trainingen en coach ik mensen. De eerste jaren aan (startende) ondernemers via STEW te Amsterdam. Vanaf 1990 was ik trainer/consultant bij Horizon Training & Development, afdeling Verandermanagement, en heb ik een breed spectrum aan trainingen gegeven en ontwikkeld. Zowel bij STEW als bij Horizon heb ik leiding gegeven aan een groep trainers/consultants, maar het vak  zelf trok me elke keer weer terug. Ik was accountmanager voor een aantal grote bedrijven, heb veranderingsprocessen begeleid en was verantwoordelijk voor grootschalige projecten. In ’99 ben ik voor mijzelf begonnen.

In mijn werk ben ik, samen met de klant, op zoek naar de sleutel waardoor alles weer gaat stromen. Die kan te vinden te zijn in het helder krijgen van patronen,  in het accepteren van de realiteit, of in het leren leven vanuit verlangen. Doordat ik bedrijfskundig en psychologisch geschoold ben, kijk ik altijd naar de grotere context én naar het individuele deel. Niets maakt me blijer als alles weer klopt, als potentie benut wordt, als de individuele klant weer grip heeft of als het team in staat is meer met elkaar samen te werken en synergie te creëren.

Van 2005 tot 2013 was ik docent bij Sonnevelt Opleidingen, de opleidingen “Levenscoach” en “Relatiecoach”. Ik heb de opleidingen mede ontwikkeld en heb altijd met veel plezier lesgegeven. Momenteel geef ik nog les bij HU Mediation waar ik aankomende mediators leer hoe belangrijk de persoon van de mediator is in het proces van mediation.

Ik ben een nieuwsgierig mens en blijf altijd studeren; daardoor is mijn werk zich meer gaan verbreden. Sinds 2001 studeer ik in de “Diamond”  traditie: een school gericht op de verbinding tussen lichaam, geest en spiritualiteit.  En heb ik me geschoold in het verwerken van trauma’s middels EMDR en Somatic Experience.

Sinds 2015 ben ik een gecertificeerde Deep Democracy practioner, een prachtige methode die er op gericht is de wijsheid van de minderheid mee te nemen in besluitvorming. Door de methode van werken krijgen de verschillen binnen een groep de kans om uit te groeien tot synergie.

In mijn werk vind ik het belangrijk om het persoonlijke en zakelijke met elkaar te verbinden; we zijn immers één mens. Ik geloof heilig in de werking van warmte en contact en leer mensen om meer te leven en werken vanuit het hart.